Translate

dissabte, 17 de febrer del 2018

VIDEO CARNESTOLTES

Divendres 9 de febrer vam disfrutar del concurs de disfresses. Cada any les famílies es superen fent les disfresses i de ben segur que ha sgut difícil pel jurat decidir les disfresses guanyadores.

Com totes les festes de l'AFA, la festa de carnestoltes és una festa oberta a totes les famílies. Com ja sabeu aquesta és una festa gratuita per a les famílies sòcies però les famílies no sòcies poden entrar i participar pagant 3Euros ja que s'entreguen crispetes i dues entrades per anar al cinema als guanyadors del concurs i aquest premi surt de la quota de totes les famílies sòcies.

Intentem tenir les llistes de sòcies actualitzada però algunes vegades no veiem amb claretat en el rebut a quins infants correspòn la quota. Demanem disculpes a totes les famílies amb les que hem tingut un problema en el llistat i us demanem que ens envieu per email (ampabrasil@gmail.com) o presencialment els dimarts el rebut amb el nom i cognoms dels infants.

La festa no va acabar divendres ja que dissabte moltes famílies i la nostra batukada Batubrasil van participar a la rua del Barri Besòs- Maresme.

Esperem que disfruteu molt del vídeo! Veure video