Translate

dimarts, 7 de novembre del 2017

EXTRAESCOLARS I QUOTA AFA CURS 2017 - 2018


Us recordem que per poder fer qualsevol activitat extraescolar heu de ser sòcies de l'AFA. En el següent link trobareu la informació que vam publicar abans de començar el nou curs.

Com ja sabeu, i tal i com s'indica a les inscripcions de les extraescolars, les famílies no sòcies hauran de pagar 10Eur més al mes per cada extraescolar. S'informarà a les famílies afectades abans d'aplicar la normativa.

Així mateix, aquesta normativa també aplica a les activitats extraescolars de famílies. En cas de no ser sòcies també hauran de pagar 10Eur més al mes.


Us recordem que la quota és de 26 euros per família i per curs. El número de compte és:

BBVA - ES61 0182 0829 34 0201815879

Ser sòcia de l'AFA surt a compte!! les extraescolars són més econòmiques (no s'aplica la quota extra de 10Eur), es dona la samarreta per cada infant de la família sòcia, dret a participar en la Festa de Nadal i en la Festa de Carnestoltes (les famílies no sòcies han de pagar per entrar degut a que hi ha premi en ambdues festes) i a més podem continuar preparant les diferents festes que tenim durant l'any, La Castanyada, Festa de Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, així com la Gran Festa Final de Curs.