Translate

divendres, 3 de novembre del 2017

CRÉIXER EN FAMÍLIA - Una gran oportunitat de formació per a les famílies


Des del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya s'està promovent a les escoles els programa "Créixer en Família".

"Créixer en família" són uns cicles de tallers on poder parlar de temes d'interès comú sobre l'educació dels nostres fills i filles. Una professional facilita el suport i assessorament en aspectes que poden influir de manera positiva en l'educació i el desenvolupament dels infants.

Les famílies amb infants de 3 a 6-7 anys (de P3 a 1er) tenim una nova oportunitat de trobar-nos per reflexionar i intercanviar vivències sobre la criança dels nostres fills i filles.  

Les sessions:

Es realitzaran els dimarts 7, 14, 21 i 28 de novembre i el 5 i 12 de desembrede 16:30h a 18:30h.

És un taller sencer, és a dir, que ens demanen un cert compromís en l'assistència. No obstant, entenem que pot donar-se el cas que a alguna sessió no es pugui assistir per motius familiars, i no per això deixarem l'oportunitat de no participar de res. No cal dir que hi haurà servei de ludoteca per aquelles famílies que ho necessiteu.


Des de l'AFA us animem a participar ja que és una gran oportunitat per compartir les nostres experiències com a mares i pares i així formar-nos i créixer en aquesta aventura de l'educació!!!

Per inscriure's al taller cal que ens envieu un correu a l'AFA indicant el vostre nom, el nom del vostre o vostres fills i el curs que fan (ampabrasil@gmail.com). Les xerrades són completament gratuïtes.


Animeu-vos!! Us hi esperem!!!!!