Translate

dimecres, 20 de setembre del 2017

ACTIVITATS FAMILIARS CURS 2017 - 2018

Families us informem de les activitats familiars que es duran a terme a l'escola a partir d'Octubre.  Recordeu que per poder participar d'aquestes activitats heu de ser famílies sòcies de l'AFA. Us facilitem la informació de cada una d'elles per si esteu interessades en participar:

Bàsquet. Activitat esportiva basada en el joc en equip. Es troben els dilluns de 21h a 22h. La quota és de 15€ l'any. El responsable és el José Luis (papà de l'Eloi de 4t i la Mireia de 1er). Places disponibles.

Mama's dance. Activitat per aprendre diferents estils de balls. Aquest curs el ball escollit és BOLLYWOOD. L'activitat es realitzarà els dimecres de 20:30h a 21:30h. Quota a determinar depenent del número d'assitents. La responsable és la Rosa (mamà del David de 5è i de l'Oscar de 1er). Places disponibles.

Batucada. Aquesta és una activitat musical amb instruments de percussió. El grup BatuBrasil assaja els dijous de 18.30h a 19:30h. La quota és de 15€ al mes. El delegat de l'activitat és l'Alberto (papà de la Lucia de 3er i el Xavi de P4). Places disponibles.

En forma. Activitat esportiva que combina diferents exercicis aeròbics acompanyats amb música. Es troben els  dijous de 16:45h a 17:45h. La quota és de 10€ al mes. La delegada de l'activitat és la Noemí (mamà el Gerard de 5è). Places disponibles.

Futbol. Activitat esportiva basada en el joc en equip. Es troben els dijous de 21h a 22h. La quota és de 10€ l'any. El delegat de l'activitat és el Juanma (papà de la Laia i l'Àlex de 4t). Places disponibles.



Totes les activitats estan dirigides a les persones adultes de les families, a excepció de la Batucada que és una activitat familiar dirigida a infants i adults.


Si esteu interessades en participar d'alguna d'aquestes activitats poseu-vos en contacte amb la persona delegada o passeu el dia que es troben i us informaran!!! També podeu enviar-nos un correu a l'AFA (ampabrasil@gmail.com).


Les activitats de Zumba i Sevillanes aquest any es faran al nou centre de barri, Ca l'Isidret, allà us informaran.