Translate

dimarts, 13 de juny del 2017

VIDEO FESTA FI DE CURS 2016-2017


Des de l'AFA esperem que totes les famílies hagueu disfrutat tant divendres com dissabte de la festa final de curs que hem preparat amb molt de treball i il.lusió per a que cada any la festa sigui millor que l'anterior. Agraïr a les famílies que han col.laborat a la festa.

Dimecres 7 i divendres 9 tots vam poder gaudir de les exhibicions de les extraescolars i vam veure l'esforç i l'alegria que posen tots els infants per a que disfrutem de cada una de les activitats. Per tancar aquest divendres ple d'emocions, les mares de l'activitat de Mama's Dance ens van fer una gran exhibició de Sevillanes. Felicitats a grans i petits!

 Dissabte 10 va ser un dia ple d'activitats. Al matí, totes les famílies vam acabar ben remullades durant la Festa de l'Aigua, tant amb els infables d'aigua com durant les Masterclass que les mares de les activitats de Zumba i En Forma ens van preparar per a que grans i petits participèssim, ens ho vam passar molt bé. A la tarda, la festa va continuar amb un Bingo solidari, una novetat d'aquest any i en el que tots els diners que s'hi van recaudar es detinaran al menjador social del barri. A la nit, el Sopar de Germanor va començar amb el nostre gran grup de batucada Batubrasil donant pas a un gran sopar de germanor en el que vam participar més de 400 persones. Abans de començar el Gran Ball, les famílies de 6è ens van sorprende amb una increïble dedicatòria per als nois i noies que deixen l'escola aquest any, sort a tots i a totes en aquest nova etapa que comenceu!

Fent repàs, no hi ha cap mena de dubte que ha estat una gran festa!

Aquí teniu un vídeo d'alguns dels moments.