Translate

dilluns, 24 d’abril del 2017

FOTOS FESTA SANT JORDI 2017

Divendres passat, grans i petits s'ho van passar molt bé durant la celebració de la Festa de Sant Jordi a l'escola. Va ser una festa ben especial per què a més dels ja tradicionals tallers en el que els infants van fer una rosa per poder posar a la nevera de casa, un drac mòbil amb el que jugar i crear històries increïbles, un calendari de primavera i van decorar un drac amb el que després van poder ballar, totes les famílies van poder disfrutar de l'activitat que ens van preparar la COLLA CASTELLERA JOVE DE BARCELONA. Els petits van poder aprendre i practicar la tècnica per poder pujar i fer una petita torre i els grans vam aprendre com fer pinya.

Cliqueu damunt del link i podreu tornar a disfrutar de la festa.

No podem oblidar-nos del photocall on tothom podia ser una princesa o un cavaller per un instant. A més es va regalar una rosa ben dolça a tots els infant que hi van participar als diferents tallers.

Un agraïment ben especial especial a totes les mares que han col.laborat en els taller i a la Colla Castellera Jove de Barcelona. Si l'activitat us va agradar però us va sapiguer a poc, us deixem el link on teniu més informació:

https://www.jovedebarcelona.cat/


Tot plegat va fer possible que fos una tarda ben especial, divertida i entretinguda.